Selecteer een pagina

Chorda/Ucourse

Toegang tot de leeromgeving is vrij. Iedereen kan een account aanmaken.
 

Aanvraag account en inloggen Leeromgeving

De aanmaak van een account en de eerste inlog verloopt als volgt: 

  1.  start je webbrowser op. We adviseren Chrome.
  2. Type als url in: http://chorda.ucourse.nl/#/
  3. Maak je account aan. Nadat je je inlognaam hebt ingevoerd (je email adres) kun je een wachtwoord invoeren. Welke is je eigen keuze
  4. Je bent nu in de leeromgeving in de vorm van een introductiescherm van de cursussen. Daar vind je een doorklik mogelijkheden naar de startpagina van de diverse cursussen. Staat het cursusicoon van de cursus waarvoor je toegang wil niet in het startscherm, ga dan naar linksboven bij ‘blader’ en kies dan voor procestechnologie, chemische technologie of chemie. Daar vind je ze allen. 

bladerfunctie

Toegang tot een cursus
  1. Ga vervolgens naar een startpagina van een cursus door op de cursusicoon te klikken. Klik daar op: ‘toegang tot deze cursus’
  2. Nadat je toegang hebt gevraagd wordt er een verzoek naar Chorda gestuurd om je toegang te verlenen. Alleen geregistreerde deelnemers krijgen daadwerkelijk toegang. Je moet nu even wachten tot deze toegang is verleend….
  3. Je ontvangt van eea een email ter bevestiging.
  4. Nadat Chorda je toegang heeft verleend krijg je ter bevestiging een mail. Je kunt dan (eventueel opnieuw inloggen (via http://chorda.ucourse.nl/#/ en) beginnen in de leeromgeving van de cursus.
  5. Onthoud je inloggegevens! (Alleen jij weet ze.)